0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakelijk by Engbers

Het is altijd weer een uitdaging om een leuk, origineel relatieschenk of kerstpakket te verzinnen. En wil je naast een origineel cadeau, ook nog een praktisch cadeau geven? Reizen je medewerkers bijvoorbeeld veel? Dan is het misschien leuk om ze een nieuwe koffer cadeau te doen. Of zijn ze vaak op bezoek bij klanten? Dan is een leren schrijfmap ook een goede binnenkomer.

Bij Engbers Bags, Travel & More denken we graag met je mee voor een leuk kerstpakket/ relatiegeschenk. Wil je echt iets unieks? Dan kunnen we ook je logo op onze leren producten bedrukken! Zo verras je je medewerkers met een leuk, gepersonaliseerd cadeau, en maak je tegelijkertijd ook nog eens reclame voor je bedrijf. 

Naar wens kunnen we de geschenken leuk verpakken, er een mooi kerstpakket van maken en/of personaliseren. Naast ons ruime aanbod aan producten bieden wij uiteraard ook cadeaubonnen. 

Ben je geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je mag ons uiteraard ook contacteren, wij te bereiken op: 053-4324339, of kom langs voor een kop koffie in ons filiaal in Enschede aan de Langestraat 12, of in Hengelo aan de Nieuwstraat 67. 

Bedrukken
Zakelijke laptoptassen Engbers Zakelijke koffers Engbers
Zakelijke portemonnees Engbers. Laptoptrolleys Engbers
Secrid zakelijk Schrijfmappen zakelijk