0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

De hoogtepunten van Engbers in 2019 

Engbers tassen & koffers 2019

 

Zoals iedereen maken we elk jaar weer hoogtepunten & dieptepunten mee. Omdat het natuurlijk veel leuker is om terug te kijken op de hoogtepunten, delen we met jullie in dit artikel onze highlights van 2019! Ook blikken we alvast een beetje vooruit, op wat 2020 ons en jullie weer mag bieden! 

Lees meer
09-01-2020 13:00 door Britt Engbers Engbers2019, Comments Nieuws,

Alles wat je moet weten over handschoenen

Handschoen

Het wordt weer wat kouder en dus is het weer tijd voor de handschoenen! Ze zijn niet alleen praktisch, om je handen warm te houden, maar ook nog eens een echte mode accessoire! Maar net zoals dat het dragen van de juiste maat schoenen heel belangrijk is voor je voeten, is het dragen van de juiste maat handschoenen super belangrijk voor warme handen! Weet jij ook nooit precies welke maat handschoenen je nou hebt? Lees dan hier alles wat je moet weten over handschoenen: van de verschillende soorten handschoenen tot het bepalen van de juiste maat! 

Lees meer
27-12-2019 00:00 door Britt Engbers handschoenen, Comments Handschoenen,

Alles over koffersloten & de nieuwste vingerscan koffers

TSA slot

Een koffer uitzoeken is lang niet zo makkelijk als het lijkt. Zo zijn er meerdere merken die koffers verkopen, met allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Daarnaast zijn koffers verkrijgbaar in verschillende groottes, worden ze gemaakt van verschillende materialen met ingewikkelde namen zoals polycarbonaat en polypropyleen en dan bestaan al die verschillende koffers ook nog eens uit verschillende onderdelen zoals verschillende type wielen en sloten. Om je alvast een beetje op weg te helpen in deze lange reis van keuzes, vertellen we in dit artikel alles over koffersloten, waar je op moet letten en wat het beste bij jou, en jouw reisstijl past. Lees daarnaast alles over onze nieuwste aanwinst: de koffer met vingerprintscan slot! 

Lees meer
10-12-2019 16:11 door Britt Engbers kofferslot, Comments Koffers,

Cadeaubon kerst Engbers

De decembermaand is weer in zicht en dat betekent, heel veel cadeautjes! Of je nu Sinterklaas, kerst of alles op één avond viert, het beloven avonden te worden boordevol gezelligheid, eten en natuurlijk cadeaus! Laat je vrienden en familie weten wat ze voor je betekenen met een tof cadeau. Bij Engbers scoor je namelijk super originele sinterklaas en kerst cadeaus! Om het lekker overzichtelijk te houden, hebben we de cadeautips gesorteerd op prijsklasse. Vervolgens hebben we nog een aparte sectie met leuke kindercadeaus!

Lees meer
26-11-2019 13:51 door Britt Engbers Cadeaus, Comments Cadeau tips ,

2 Valentino merken maar een groot verschil!

Valentino clutch

Er ontstaat nog wel eens verwarring over het merk Valentino, of beter gezegd, het verschil tussen twee compleet verschillende merken met toevallig dezelfde naam. Er wordt wel eens gesproken over de ‘’echte’’ Valentino, maar gezien het twee totaal andere merken zijn, is er niet één echt, en de ander ‘’nep’’. Hieronder volgt een korte uitleg met het verschil tussen de merken.

Lees meer
05-11-2019 15:50 door Britt Engbers Valentino, Comments Merken,

 

Per 1 november verandert Ryanair de toegestane handbagage maten. Voorkom onverwachts bijbetalen en lees verder om op de hoogte te zijn van de huidige regels.

Lees meer
31-10-2019 11:19 door Britt Engbers Ryanair, Comments Nieuws,