0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Onderhoudstips leren tassen 

Leer is een natuurproduct, je kunt het goed vergelijken met je eigen huid, beiden hebben verzorging nodig. Voor leren tassen maken we onderscheidt tussen de bescherming van de tas en een echte voeding voor het onderhoud.

Bama water & vuil bescherming

 

Lees meer
07-12-2020 11:44 door Britt Engbers Comments Onderhoud,

Hoe ruim je je tassen op?

Tassenkast

Ben jij ook gek op je tassen maar weet je niet goed hoe je ze nou het beste netjes kunt opbergen? In dit artikel geven we je 7 tips om je tassen netjes of creatief op te bergen. Daarbij maken we nog onderscheid tussen het opbergen van de tassen in de kledingkast of in de hal. Natuurlijk kun je deze tips ook toepassen op andere ruimtes in je huis zoals in de woonkamer, rommelkamer of op zolder.  

Lees meer
24-07-2020 13:33 door Britt Engbers Tassen opbergen, Comments Tassen,

Back2School: Welke rugzak voor de middelbare school? 

 

Rugzakken XD

Het schooljaar loopt ten einde en na een gekke schoolperiode in 2019-2020 hopen we in 2020-2021 weer helemaal goed te beginnen! Een goede schoolrugtas kan hierin natuurlijk niet ontbreken! We hebben voor jou een aantal merken op een rijtje gezet, elke merk uitgelicht en tassen vergeleken. Zo kun je voor volgend schooljaar de juiste keuze maken en kun je een leuke, maar zeker ook stevige, schooltas uitzoeken! Wij benoemen de volgende merken: Eastpak, Bold Banana, Herschel, Fjällräven, Dakine, XD-Design.

Lees meer
29-06-2020 12:36 door Britt Engbers Comments Rugzakken,

De hoogtepunten van Engbers in 2019 

Engbers tassen & koffers 2019

 

Zoals iedereen maken we elk jaar weer hoogtepunten & dieptepunten mee. Omdat het natuurlijk veel leuker is om terug te kijken op de hoogtepunten, delen we met jullie in dit artikel onze highlights van 2019! Ook blikken we alvast een beetje vooruit, op wat 2020 ons en jullie weer mag bieden! 

Lees meer
09-01-2020 13:00 door Britt Engbers Engbers2019, Comments Nieuws,

Alles wat je moet weten over handschoenen

Handschoen

Het wordt weer wat kouder en dus is het weer tijd voor de handschoenen! Ze zijn niet alleen praktisch, om je handen warm te houden, maar ook nog eens een echte mode accessoire! Maar net zoals dat het dragen van de juiste maat schoenen heel belangrijk is voor je voeten, is het dragen van de juiste maat handschoenen super belangrijk voor warme handen! Weet jij ook nooit precies welke maat handschoenen je nou hebt? Lees dan hier alles wat je moet weten over handschoenen: van de verschillende soorten handschoenen tot het bepalen van de juiste maat! 

Lees meer
27-12-2019 00:00 door Britt Engbers handschoenen, Comments Handschoenen,

Alles over koffersloten & de nieuwste vingerscan koffers

TSA slot

Een koffer uitzoeken is lang niet zo makkelijk als het lijkt. Zo zijn er meerdere merken die koffers verkopen, met allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Daarnaast zijn koffers verkrijgbaar in verschillende groottes, worden ze gemaakt van verschillende materialen met ingewikkelde namen zoals polycarbonaat en polypropyleen en dan bestaan al die verschillende koffers ook nog eens uit verschillende onderdelen zoals verschillende type wielen en sloten. Om je alvast een beetje op weg te helpen in deze lange reis van keuzes, vertellen we in dit artikel alles over koffersloten, waar je op moet letten en wat het beste bij jou, en jouw reisstijl past. Lees daarnaast alles over onze nieuwste aanwinst: de koffer met vingerprintscan slot! 

Lees meer
10-12-2019 16:11 door Britt Engbers kofferslot, Comments Koffers,