0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Berba

Berba is een echt Nederlands familiebedrijf dat bekend staat om haar uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving. Bekijk hieronder de uitgebreide Berba tassen, laptoptassen en portemonnees collectie.

Van laag naar hoog sorteren

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

9 artikel(en)

Berba tassen

In 1974 begon Ruud Kuckelkorn na jarenlange ervaring in zijn ouderlijk bedrijf met het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige tassen en kleinlederwaren. Als merknaam gebruikte hij de namen van zijn beide kinderen Berry en Bas: Berba.

Ben je op zoek naar een mooie Berba tas? In onze online webshop vind je een uitgebreide collectie Berba tassen.

Berba Soft

Wij verkopen de Berba Soft tassen en portemonnee collectie. Dit is de meest klassieke collectie van Berba. Deze producten vallen op door hun geweldige kwaliteit en de randafwerking door paspels. Paspels zijn een soort "bumpers" op de randen. Berba kiest bewust voor deze randen vanwege de lange levensduur en de mooie look die het de producten geeft.

De Soft collectie is beschikbaar in een aantal mooie kleurcombinaties zoals zwart met taupe, zwart met rood en rood met zwart. Bestel je Berba tas of portemonnee vandaag nog voor 16:30 uur en ontvang deze morgen thuis.

Voordelen van Barbarossa

✓ Unieke randafwerking

Duurzaam materiaal

✓ Made in Nederland, eerlijke arbeidsomstandigheden

Berba & Barbarossa

Naast haar eigen lijnen is ook het merk Barbarossa onderdeel van Berba. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment Barbarossa tassen.