0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Campomaggi

Campomaggi is een prachtig Italiaans merk, met hoog kwalitatieve rundlederen damestassen. De tassen zijn afgewerkt met een gedetailleerd design, en veelval met unieke studs. Dit geeft de tijdloze tassen van Campomaggi zijn unieke uitstraling, en past als echte eyecatcher, bij eigenlijk elke outfit.  

Van laag naar hoog sorteren

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

20 artikel(en)

Campomaggi tassen

Het merk Campomaggi is in 1986 opgezet door Marco Campomaggi. Als zoon van een beeldhouwer, had hij van kinds af aan al een fascinatie voor handgemaakte producten. Terwijl hij nog op school zat begon hij daarom ook zelf met het maken van zijn eerste tassen. Deze tassen maakte hij  van zadelleer afgemaakt met studs. Dit verkocht verrassend goed en hij kon hiermee dan ook zijn studie financieren. Marco Campomaggi experimenteerde veel met materialen, kleuren en designs, kwalitatief sterke en duurzame tassen te creëren die passend zijn voor meerder gelegenheden.

Tijdloze tassen met prachtige details

Een  Campomaggi tas herken je uit duizenden, het prachtige, hoog kwalitatieve rundleer, gecombineerd met de unieke studs, creëert de charme van deze tas. Met zijn gedetailleerde afwerking is de Campomaggi tas een echte mode accessoire voor je outfit, voor zowel een chique gelegenheid, als je casual look. Zelf bij intensief gebruik, blijven de tassen prachtig door zijn hoogwaardige materialen en vintage look.  

 Waarom Campomaggi tassen?

✓ Gemaakt van hoog kwalitatief rundleer

✓ Echt Italiaans design

✓ Tijdloze tassen

✓ Unieke gedetailleerde afwerking

 ✓ Echte eyecatchers