0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fjällräven

Fjällräven

Fjällräven begon met de droom van één man vanuit zijn kelder en groeide uit tot een wereldwijd gevestigd begrip. Ondanks het grote succes is het doel van Fjällräven nooit veranderd: om meer mensen te inspireren en te laten genieten van de natuur.

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Fjällräven tassen

Het Zweedse merk Fjällräven staat voor outdoor, comfort en kwaliteit. Met dit sympathieke buiten merk worden alle outdoor activiteiten een stuk comfortabeler. Op deze manier kunt u nog meer van de natuur genieten.

De Fjällräven Kanken

De Kanken serie is een van de meest succesvolle en bekende collecties van Fjällräven. Deze rugtas is speciaal ontworpen toen het bleek dat kinderen last kregen van de rug met het dragen van schoudertassen en hier heeft Fjällräven op in gespeeld. De Kanken tassen houden de rug recht waardoor u en uw kinderen minder snel last krijgen van de rug. De Kanken is er in verschillende varianten, er is bijvoorbeeld de Kanken Mini en een met een laptop vak. Deze tassen zijn er in hele diverse kleuren te verkrijgen. Naast de Kanken serie heeft Fjällräven ook grotere backpacks voor een lange trektocht door de bergen maar ook een shopper met stijlvol design zit in het assortiment.

Waarom Fjällräven

✓ Een gezondere rug

Raak geïnspireerd door de nature gedachte van Fjällräven

✓ Slijtvaste kwaliteitstassen in diverse kleuren

✓ Zweedse outdoor kwaliteit