0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

GUESS

GUESS is vastbesloten om wereldwijd de leiding te nemen in de mode-industrie. Dit willen zij behalen door producten en services te leveren van onbetwistbare kwaliteit en integriteit van hun merk en imago. Dit komt volledig terug in de zeer uiteenlopende catalogus die GUESS tot nu toe op de markt heeft gebracht.

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Guess tassen

Het succesverhaal van Guess begon allemaal toen 4 Franse broers vertrokken naar Amerika, Californië. Met hun nieuwe slim-fit en stonewashed jeans was het in het begin lastig voor de broers, pas toen het grote Amerikaanse warenhuis Bloomingdale’s veel ging inkopen begon het goed te lopen en is het inmiddels een bekend en welvarend merk. Tegenwoordig maakt het werk niet alleen jeans maar ook handtassen, shoppers, portemonnees, clutches, sjaals en riemen.

De ruime collectie van Guess

Het familie bedrijf Guess wordt nog steeds geleid door de oorspronkelijke familie. Het staat hedendaags voor avontuur, jonge mensen die durven te dromen een gewaagde levensstijl. Guess verkoopt op het moment haar schoenen, jeans, tassen, clutches, sieraden, horloges in meer dan 80 landen. De stevige kunststof tassen zijn er in vele modellen en prints te verkrijgen bijvoorbeeld stijlvolle damestassen met elegante animalprints.