0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jump

De reistassen en koffers van het merk Jump, met levendige, strakke kleuren, springen meteen in het oog tussen de wat somberder uitziende producten op de markt. Shop nu jouw reistas uit de uitgebreide collectie.

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jump koffers en reistassen

Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment Jump tassen en koffers. Ga je binnenkort op reis, dan kun je hier zeker een koffer of tas vinden die op jouw behoeftes aansluit? Ook heeft Jump mooie en kwalitatieve laptoptassen en rugzakken!

Geschiedenis Jump reistassen

De reistassen van Jump zijn het resultaat van het Franse succesverhaal van een in 1960 opgericht bedrijf, de Société Alsacienne de Maroquinerie. Begin jaren '80 groeide het bedrijf uit tot een wereldmarktleider op het gebied van sporttassen, en besloot het zijn eigen merk uit te brengen.

Jump kiest voor strakke en levendige kleuren, waardoor de tassen opvallen. In de afgelopen 25 jaar hebben de Jump-tassen zich continu weten te onderscheiden door technische innovatie en stilistische originaliteit, maar zonder dat praktische aspecten en de behoeften van de klant uit het oog werden verloren.

Officieel Jump dealer

Engbers is al jarenlang officieel dealer van Jump, waardoor je voor de volledige garantie bij ons terecht kunt. Een Jump reistas, koffer, laptoptas of rugzak kopen doe je bij Engbers!