0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

LouLou Essentiels

'LouLou Essentiels' is geïnspireerd op het heerlijke sfeertje van het Parijs uit de jaren 30 tot 50. Super functioneel en natuurlijk in de mooiste soorten leer. De 'Smart Little Bag' was het allereerste ontwerp,een portemonnee die je dankzij het vak (met spiegeltje) voor je smartphone ook als kleine 'clutch' kan gebruiken. In je tas op kantoor, of aan je pols als je gaat shoppen, of een koffietje gaat drinken. Inmiddels zijn er veel handige accessoires bijgekomen en de meest exotische leersoorten als 'Lovely Anaconda, Stingray of Jungle'.

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

LouLou Essentiels tassen

Het populaire en elegante merk LouLou Essentiels, voorheen By LouLou, is een snelgroeiend bedrijf dat is opgezet door de Nederlandse modeontwerpster Floor van der Water. Zij is ook de ontwerpster van de bekende ‘smart little bag’ de multifunctionele portemonnee die ook gebruikt kan worden als clutch en heeft ook een apart vak voor de mobiel en op deze manier erg handig voor het stappen.

Elegante tassen van LouLou

De Smart Little Bag staat symbool voor het merk waar functionaliteit wordt gecombineerd met prachtig design. LouLou Essentiels maakt elegante handtassen, praktische clutches, stijlvolle damestassen, makkelijke shoppers en portemonnees met voldoende opbergruimte voor al uw pasjes. De tassen zijn gemaakt van leer of kunststof en zijn in verschillende hippe kleuren te verkrijgen.

Waarom LouLou Essentiels

✓ Elegante en trendy damestassen

Gevarieerd aanbod in handtassen, schoudertassen, clutches, portemonnees en shoppers

✓ Een hip merk waar je mee gezien mag worden