0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Secrid

Secrid is een welbekend merk van Nederlandse bodem die sinds 2009 de razend populaire creditcardhouder “Cardprotector” op de markt heeft gebracht en sindsdien niet meer te stoppen is. Met razend populair bedoelen we ook écht razend populair. De producten van Secrid liggen namelijk ondertussen in meer dan 7000 winkels over de hele wereld (70+ landen)! Ondanks de gigantische groei is en blijft Secrid vasthouden aan haar Nederlandse wortels. Vanaf de tekentafel tot aan de productie vindt allemaal plaats in Nederland en dat draagt Secrid dan ook vol trots met het “Made in Holland” .
Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 150 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 150 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Secrid

Secrid besteedt veel aandacht aan de processen rondom haar producten. Geproduceerd met passie, onder goede omstandigheden en zeker ook milieubewust. Terwijl in 2009 de leerindustrie naar de lagelonenlanden verplaatste, besloot Secrid de industrie terug naar Nederland te halen en daarbij te revolutioneren. Alles wordt in Nederland verwerkt tot de Secrid kaarthouder die iedereen kent: van het aluminium tot aan het leer.

Geschiedenis Secrid

Secrid heeft al een rijke geschiedenis achter haar. In de jaren 90 bestond zij als ontwerpbureau Spirid. Toen in Nederland de elektronische betaalmethodes zoals de pinpas hun opmars maakten, kwam Spirid met hun eerste wallet op de markt: de Secrid Bodycard. Ondanks dat deze wel een succes was, bleef Secrid alsnog een bijzaak voor Spirid. In 2008 werd Europa geraakt door de economische crisis van kwamen er geen opdrachten meer binnen voor Spirid. Ze besloten zich volledig te focussen op het eerder behaalde succes en hun dromen te volgen. Zo werd besloten Secrid hun hoofdzaak te maken. In 2010 kwam de eerste versie van de Cardprotector op de markt, welke werd onderscheiden met de Red Dot Design Award. Twee jaar later won de Miniwallet serie de European Aluminium Award.

Creditcardhouders van Secrid

Secrid Cardprotector

Deze Secrid kaarthouder is het meest iconische product op de pashoudermarkt. De volledig uit aluminium vervaardigde behuizing samen met een innovatief mechanisme was een schot in de roos! De Secrid pashouder sluit volledig aan op de modernisering van hoe wij betalen in de 21e eeuw. Al je passen in een compacte en stijlvolle manier bij je verpakt, beschermd van verbuigingen en ontzettend duurzaam!

Secrid Miniwallet

Naast alle passen die wij tegenwoordig bij ons hebben, is er natuurlijk nog steeds de vraag naar portemonnees om contant geld bij je te dragen. Daarop heeft Secrid het volgende bedacht: de Secrid Miniwallet. In principe is dit het bewezen concept van de Secrid Cardprotector, met een leren wallet eromheen geslagen. Deze biedt ruimte voor nog 4 extra kaarten, bankbiljetten, bonnetjes en nog veel meer!.

Je Secrid personaliseren! 

Bij Engbers Bags, Travel & More kun je nu je leren secrid laten bedrukken! Dit doen we met de nieuwste laser techniek. Zo kun je bijvoorbeeld je naam, je initialen, een speciale datum of zelfs je bedrijfslogo laten bedrukken. Wij graveren al vanaf €9,95! Kom langs in onze winkels in Enschede of Hengelo voor meer informatie, of bel ons op: 054 432 4339.

Secrid bij Engbers

In zowel onze winkels in Enschede en Hengelo, als via onze webshop, verkopen wij de creditcardhouders, kaarthouders en pasjeshouders van Secrid. Kom naar onze winkels voor persoonlijk advies op maat. Hiermee kunnen we samen het perfecte Secrid product uitzoeken die bij jou en jouw leefstijl past. Toch liever online bestellen? Dat kan! Vóór 16:30 besteld, morgen in huis, en gratis verzending vanaf €49,-.

Waarom Secrid?  

✓ Met trots “Made in Holland”

✓ Al jarenlang populair en bewezen

✓ Perfecte cadeau voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, Kerst, verjaardagen en nog veel meer!

✓ Voor vrouwen en mannen

✓ Gepersonaliseerd