0product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

SUITSUIT

Nieuw in onze collectie, het prachtige koffermerk SUITSUIT! Dit Nederlandse merk heeft zijn koffers geheel ontworpen op de vrouw, met zijn vele rits vakken aan de binnenkant van de koffer, zijn de koffers van SUITSUIT niet alleen een prachtige reis accessoire, maar ook nog eens heel praktisch in gebruik. 

Van laag naar hoog sorteren

17 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

17 artikel(en)

Over SUITSUIT

SUITSUIT is een Nederlands koffer merk dat in 2008 is opgericht. Ze zijn binnengekomen in de reisbagagebranche met een nieuwe visie, namelijk dat je reisbagage niet alleen praktisch moet zijn, maar ook als een modieuze reis accessoire moet dienen! Zij hebben hun inspiratie voornamelijk gehaald uit de vrouwelijke reiziger. Omdat vrouwen toch vaker worden genegeerd in de markt, heeft SUITSUIT zijn huisstijl en koffers hier voornamelijk op gefocust. Doordat ze ontworpen hebben door de ogen van een vrouw, zijn ze niet alleen tot dit prachtige uiterlijk gekomen, maar zijn ze ook heel praktisch aan de binnenkant. Zo hebben de SUITSUIT koffers  verschillende vakken aan de binnenkant, ontworpen voor o.a. de schoenen, toiletspullen en andere producten die je graag apart wilt bewaren. Wat betreft het uiterlijk van de koffers doet SUITSUIT het ook anders dan de meeste merken. Met een aantal series proberen ze bijvoorbeeld retro en modern te combineren in één stijl, dat is zeker gelukt. Ze maken daarbij onderscheid in twee types: de Fabulous Fifties & de Fab Seventies, waarbij de eerste koffers geïnspireerd zijn op de jaren 50 en de tweede op de jaren 70: zowel in kleur als in vorm.  

SUITSUIT koffers 

Alle koffers worden geleverd in drie verschillende maten, groot: 76 cm, middel: 66 cm en klein: 55cm. Waarbij de kleine SUITSUIT koffer kan dienen als handbagage, kan de grote SUITSUIT koffer lekker veel in op je lange reis! Alle koffers beschikken over 4 dubbele wielen, extra stevig dus! Daarnaast beschikken ook alle koffers al over een TSA slot. Dit is een speciaal slot wat je nodig hebt als je  Het materiaal van de koffers is net even iets anders dan de meeste koffers. De koffers bestaan namelijk uit een combinatie van ABS & Polycarbonaat. Polycarbonaat is een zeer sterk materiaal, maar helaas wat zwaarder, ABS is wat minder sterk dan polycarbonaat maar daarentegen wel weer een heel stuk lichter, een goede combi dus! Wij verkopen twee van SUISTUITS meest verkochte series, namelijk de Fabulous Fifties & de Fab Seventies, het uiterlijk van beiden koffers is geïnspireerd op de jaren 50 & 70, maar dan in een modern jasje! 

Fabulous Fifties 

De Fabulous Fifties, deze prachtige koffers zijn, zoals het hele merk SUITSUIT, geïnspireerd op de vrouw, maar daarnaast is het uiterlijk van de koffer ook nog eens  geïnspireerd op de jaren 50! Dat zie je vooral terug aan de prachtige ronde vormen van de koffer en de gave felle kleuren waarin de koffer beschikbaar is! Voor de serie van de SUITSUIT 50’s zijn de volgende kleuren beschikbaar: licht roze, licht paars, mint & licht geel!  

Fab Seventies 

De Fab Seventies, ook al van die mooie koffers! Hoewel de vorm wel heel erg lijkt op die van de Fabulous Fifties, zien ze er toch heel anders uit. Met zijn antieke kleuren & cognac kleurige rand krijg je een heel chique uiterlijk! De SUITSUIT 70’s koffers zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: creme wit, oud roze, blauw en groen. 

SUITSUIT bij Engbers 

SUITSUIT is exclusief verkrijgbaar in onze winkel in Hengelo, en online via onze webshop. Kom naar onze winkel in Hengelo voor de uitgebreide collectie van SUITSUIT, een kop koffie en persoonlijk advies! Hier kunnen we samen voor jou, de perfecte koffer van SUITSUIT uitzoeken, die het beste bij jouw reisstijl past. Toch liever online bestellen? Dat kan! Voor 16:30 besteld, morgen in huis, en gratis verzending vanaf €49,-.  

Waarom SUITSUIT? 

✓ Je koffer als een echte reis accessoire 

✓ Keuze uit prachtige kleuren

✓ Praktische indeling

✓ Verschillende rits vakken aan de binnenzijde

✓ TSA slot